DevOps Semineri

09.10.2017

Klasik pazar ve ekonomi yapasının statik bir durumdan dinamik bir pozisyona geçmesi bilişimdeki teknolojik yaklaşımların hızlı değişmesine bağlıdır. Artık baş döndürücü hızla değişen pazar yapısı, ekonomik altyapı işletmelerin bu değişime de hızlı ayak uydurması gerektiğini göstermektedir. İşletmelerin bir parçası olmaktan çıkıp değer katan pozisyona geçen bilişim sistemleri ve teknolojilerinin de yazılımı ve uygulaması bu değişime ayak uydurmalı ki işletmeye değer katacak bir noktaya ulaşılmış olsun. Bu bağlamda yazılım geliştirmenin işletmeye nasıl değer kattığını ve yazılım teknolojilerinin son geldiği nokta olan DevOps metodolojisinin mantığını anlamak üzere dünyanın sayılı DevOps uzmanlarından biri olan Carnagie Mallon Üniversitesinden Hasan Yaşar bey ile 17 Ekim Salı günü detaylı bir şekilde İstanbul Medeniyet Üniversitesinde yapacağımız seminer ile inceleyeceğiz. İki bölümden oluşan ve her bölümün sonunda soru-cevap kısmı ile kurgulanan seminerimiz saat 13:30 da başlayacaktır.