İŞLETME

Önümüzdeki Yol Söyleşileri - 2

12.12.2017

14 Aralık 2017 Perşembe günü saat 11:00’de, Üniversitemiz Konferans Salonunda “3 Sektörde 25 Yıl: Proje, Üretim ve Yönetim Deneyimleri” başlıklı bir kariyer söyleşisi gerçekleştirilecektir. Söyleşi farklı sektörlerde değişik kuruluşlarda çalışmış, şu an Koç Okulu Tesis ve İşletmeler Direktörü olan Dr. Özgür Tekbaş tarafından gerçekleştirilecektir.

Tüm bölümlerden öğrencilerimiz için yararlı olabilecek tarzda kurgulanan bu söyleşi, öğrencilerin kariyerleriyle ilgili karar verme süreçlerinde yardımcı olabilecek değerli bilgi ve deneyimlerden haberdar olmalarını amaçlamaktadır. Söyleşi boyunca hem bireysel kariyer öyküleri paylaşılacak hem de çalışılan alanlara ilişkin teknik ve sosyal bilgi aktarımı yapılacaktır.